خیلی متشکرم بابت پاسخگویی جنابعالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط این موردی که براتون کوت کردم از دید بنده یه مقدار عجیب هست و فکر میکنم اشتباهی صورت گرفته !
بعنوان مثال بنده یک کارت گرافیک گیگا تهیه کردم که سه سال گارانتی آواژنگ داره
بنا به گفته خودتون که فرمودید "سال سوم : 70 درصد از ارزش کالا کسر می گردد." اگر گرافیک خریداری شده با ارزش تقریبی یک میلیون تومان و در سال سوم gpu کارت به مشکل بخوره و قابل تعمیر نباشه و شرکت هم همون
کارت موجود نداشته باشه ؛ مبلغ 300 هزار تومن به مشتری پرداخت میشه ؟!
خب اینطور اگر باشه که گارانتی به خودی خود بی معنی میشه .
آیا همه شرکتهای گارانتی کننده چنین شرایطی دارند ؟
بنده فکر میکنم به این صورت نباشه و منطق میگه که در هر ماه و هر سال از گارانتی که باشه و قطعه به مشکل بخوره وظیفه شرکت گارانتی کننده این هست که یا قطعه تعمیر بشه (که معمولا تو ایران اینکار خیلی کم انجام میشه) و
یا تعویض بشه و اگر هم شرکت اون کالا رو موجود نداشته باشه میبایست یک قطعه بالاتر و یا پایین تر رو به مشتری بده و مابه التفاوت رو یا پرداخت و یا دریافت کنه
دلیلش هم کاملا منطقی هست وقتی شرکت گیگا اصلی قطعه ای رو به نماینده خودش تو ایران میده و سه سال گارانتی باسش در نظر میگیره ؛ در این مدت قطعات معیوب رو تحویل و به جاش یک قطعه سالم و آکبند میده
به نظرم در این مورد باید بیشتر بحث بشه
از دوستان هم خواهش میکنم تو این مواردی که از بحثهای مهم گارانتی قطعات هست شرکت کنند تا بتونیم به یک نتیجه خوب برسیم
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks